Nikola Jevtić – Scolio Centar Srbija

Oduvek sam želeo da se bavim poslom koji će mi omogućiti da pomažem drugima. Da bih drugima pružio najbolje najpre sam morao da najbolje pružim sebi, a to je bila Schroth edukacija.

Asklepios Katharina-Schroth-Klinik Bad Sobernheim je mesto gde se mnogo toga kod mene promenilo, počevši od gledanja na problem, preko rešavanja istog. Takođe sam shvatio da jedna osoba koliko god bila dobra u svom poslu ima limit, tako da sam krenuo da gradim svoj tim koji čine kvalitetni ljudi, željni znanja, usavršavanja i mogućnosti da pomognu drugima.

Vera u Schroth metodu i posao koji radim probudila je u meni i želju da znanje koje imam podelim sa drugim terapeutima, a ta želja se ostvarila kada sam postao i internacionalni Schroth instruktor i svoje znanje nastavio da širim u drugim zemljama Evrope i sveta. To je još jedan način da indirektno pomognem onima kojima je pomoć neophodna.

Ponosan sam na svoj i na uspeh celog tima Scolio Centra. Verujte u svoje snove i budite najbolja verzija sebe u svemu što radite, to je ključ uspeha.

Ovaj sajt koristi samo nužne kolačiće koji omogućavaju normalno funkcionisanje. Ukoliko ostanete na našem sajtu, smatramo da ste upoznati i da ste prihvatili Politiku kolačića.
Izjava i privatnosti